Hvorfor være medlem i Rømåsen VEL?

Foreningen ble allerede stiftet tidlig på 1960-tallet og har i dag ca 800 medlemmer og har et oppslutning på nær 80%. Vi er opptatt av et godt samarbeid med Ringsaker almenning og har jevnlig møter med grunneier. 

Dette jobber vi med: Merking av turstier, rasteplasser, dreieskiver m.m. Ellers er veimerking, opplysningstavler og liknende under konstant oppsyn. Om vinteren har vellet lagt stor vekt på skiløypene og en vesentlig del av kontingenten går til å opprettehold en høy standard. Vi arrangerer også årlig et påskeskirenn som er morro både for barn og voksne!

Gode avtalerabatter Som medlem oppnår du gode avtalerabatter hos Byggmakker og Gausdal Landhandleri.

Hvordan bli medlem? Har du lyst til å bli medlem og ta del av det fine fellesskapet vi har, kan du henvende deg til vår kasserer, Anders Lund, på telefon 901 84 404 eller på e-post: anlund@online.no eller bruk skjema nedenfor. Fyll inn hyttenummer og navn/adresse i feltet "Beskjed" nedenfor.

Medlemskontingenten er for tiden kr 300 som betales til kontonummer: 1822.11.04192 Ved innmelding husk å oppgi hyttenummer, fakturaadresse og fullt navn.